Кубок пам'яті А.М.Ярмака

2014-08-04

/Files/images/novini/kubok_yarmaka/IMG_20140803_175027.jpg

Скориставшись вимушеною паузою в першості району, ФК «Фортуна» вирішив провести Кубок пам’яті свого колишнього воротаря Анатолія Ярмака. До Комарівки завітала команда «Динамо» з Ічні – цьогорічний достроковий чемпіон району та реальний претендент на медалі обласної першості.

Матч, котрий обслуговував арбітр Олег Паляничко, розпочався з хвилини мовчання. А далі була бойова гра, попри її товариський статус. Перший тайм пройшов за помітної ігрової та територіальної переваги гостей. Її наслідком став красивий гол Сергія Мандровського, котрого уболівальники Борзнянщини могли запам’ятати за виступами у складі плисківської «Єдності» на першість області. Як завжди, корисно діяв на полі нападник «Фортуни» Олександр Безпалий, та м’яч уперто не хотів летіти у ворота «Динамо».

У другому таймі господарів було не впізнати. Роль лідера взяв на себе чи не найвідоміший новачок «Фортуни» – Олександр Бобир. Екс-гравець чернігівської «Десни», родове коріння якого знаходиться у комарівській землі, став автором голу у відповідь. Цей м’яч і шалена підтримка глядачів повели господарів поля на фінальний штурм. Він увінчався голом Олексія Заволового. У підсумку – 2 : 1 на користь «Фортуни». Кубок залишається у Комарівці, та гості обіцяли взяти реванш наступного року.

/Files/images/novini/kubok_yarmaka/IMG_20140803_174943.jpg/Files/images/novini/kubok_yarmaka/IMG_20140803_160515.jpg

Свято дружби і футболу вдалося. «Фортуна» планує зробити розіграш Кубку пам’яті Анатолія Ярмака традиційним.

Юрій КАНТУР.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.