• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Наш колишній учень став чемпіоном України з футболу

Наш колишній учень став чемпіоном України з футболу

2014-07-22

/Files/images/novini/шарик-2-300x300.jpg

Із 29-го червня по 6 липня у Володимирі-Волинському та Нововолинську пройшов фінальний турнір Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед шістнадцятирічних футболістів. У складі юних динамівців Києва під керівництвом Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна вдало виступив і вихованець комарівського футболу Олександр Шарило, який зробив значний внесок у загальну перемогу біло-синіх.

Уже в стартовому матчі проти однолітків з ФК «Львів» Сашко у першому таймі оформив хет-трик (4, 19 і 37 хвилини). Загалом динамівці забили сім «сухих» м’ячів. Ось як наш земляк на офіційному сайті «Динамо» охарактеризував свою гру в дебютному поєдинку:

- Забив, скільки зміг. Головне, що команда перемогла, радий, що вийшов хороший початок турніру. Гадаю, на результат зустрічі мав свій вплив швидкий гол, який ми забили вже на 4-й хвилині. На мій погляд, гра була, як кажуть, до першого гола. Після того, як ми забили, суперник засмутився, ми же, навпаки, почали грати ще впевненіше, розкутіше, це додало нам сил. Напевно, остаточно повірили в перемогу після другого м’яча. Потім відразу же забили третій, і стало зрозуміло, що перемогу точно вже не відпустимо.

Вигравши без проблем груповий турнір та подолавши у півфіналі харківський «Металіст», 6 липня на стадіоні «Олімп» у фінальному поєдинку «Динамо» зустрілося з львівськими «Карпатами». І знову Олександр Шарило засмутив галичан, забивши два з трьох переможних м’ячів своєї команди.

Вітаємо нашу футбольну надію і бажаємо нових перемог у складі столичного клубу.

Андрій ДОНЧЕНКО.

Фото зі сторінки О. Шарила «Вконтакте».

Інформація з visbor.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.