• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з учасником бойових дій Віктором Кузьменком

Зустріч з учасником бойових дій Віктором Кузьменком

2018-02-22

/Files/photogallery/1052/28310342_178875906062638_77509603_o.jpg Зустріч з учасником бойових дій в зоні АТО, підполковником запасу Віктор Кузьменком з Борзни

21 лютого 2018 року в Комарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Комарівської сільської ради Борзнянського району відбулася зворушлива зустріч з учасником бойових дій в зоні АТО, підполковником запасу Віктор Кузьменком з Борзни.

Віктор Михайлович розповів, що в складі Першої Сіверської окремої танкової бригади він захищав східні кордони нашої держави.

Він висловив щирі слова подяки учням та педагогічному колективу за постійну підтримку, наголосив на важливість цієї події та вручив бойовий прапор від військовослужбовців шостої роти Першої Сіверської окремої танкової бригади: «Під цим почесним прапором українські воїни служили українському народові, оберігали мир та спокій громадян від злочинних зазіхань, повсякденно стояли на сторожі інтересів держави і закону. Підписи на прапорі адресовані вам, школярі, бо ви - майбутнє нашої країни, за яке нині борються хлопці на передовій. Вони вірять, що всі їхні зусилля не марні. І ви, діти, мусите виправдати ці надії, а головне – зберегти майбутнє нашої України».

Це перший бойовий прапор, який отримала школа за підтримку української армії, адже діти підтримували бійців постійно: писали листи, малювали малюнки, робили поробки, плели маскувальні сітки, організовували зустрічі з учасниками АТО.

Прапор з рук мужнього захисника отримав вчитель предмету «Захист Вітчизни» Олександр Іванович Куделя, майор запасу, який теж захищав Батьківщину на Сході і нині передає своїм вихованцям уроки мужності і героїзму, вчить дітей любити і захищати свій рідний край.

Глибоку вдячність та шану бійцям за їхню мужність, за силу волі і витривалість висловив сільський голова Комарівської ОТГ Юрій Кантур
Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.