• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В рамках проведення місячника "Через обізнаність нас - до подолання епідемії ВІЛ/СНІДу" ...

В рамках проведення місячника "Через обізнаність нас - до подолання епідемії ВІЛ/СНІДу" ...

2017-12-04

/Files/photogallery/1042/IMG_20171201_122826.jpg Профілактичний практикум «ВІЛ/ СНІД: повинен знати кожен»

/Files/photogallery/1042/IMG_20171201_122726.jpg

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у школі було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

Педагог – організатор Перець В.І. школи організувала для учнів старшокласників презентацію щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «Чума ХХІ століття».

Зі старшокласниками проведене анкетування з метою з’ясування знань про ВІЛ/СНІД. Цього ж дня соціальний працівник Г.Б. Мостепан провела профілактичний практикум «ВІЛ/ СНІД: повинен знати кожен», у ході якого підлітки переглянули відеосюжет "Чорна смерть" і ще раз перевпевнилися, що будь – яку хворобу краще попередити, а ніж зупинити.

1 грудня у школі діяла акція «Ми проти ВІЛ/СНІДу», до якої були залучені усі учасники освітнього процесу навчального закладу. У школі було розміщений плакат, на якому учні школи мали змогу розмістити контури своєї долоні як свідчення того, що наша сила у єдності, що усі ми рівні, усі разом зуміємо протистояти підступній та невиліковній хворобі.

Проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально–небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.