Тиждень іноземної мови

2017-02-17

/Files/photogallery/1042/IMG_20170214_144240_HDR.jpg Учасники он-лайн тестуванння

у Комарівській ЗОШ І-ІІІ ст. з 06.02. – 10.02.2017 було проведено тиждень іноземної мови, який сприяв формуванню пізнавальних і загально лінгвістичних інтересів, підвищенню рівня володіння іноземною мовою, розвиткові творчої активності учнів. У процесі спілкування учні школи отримали додаткову інформацію про сфери застосування іноземної мови та з користю провели свій вільний час. Вчитель іноземної мови Тимченко К.С. надала можливість учням школи проявити себе у масових заходах, спробувати себе у ролі ведучих позакласних заходів та виконавців різних доручень. Тематика позакласних заходів виходила за межі шкільної програми, що дозволило використати нові технології , які сприяли розвиткові лінгвістичної та соціокультурної компетенції учнів.

В День безкоштовної англійської учні школи пройшли безкоштовне онлайн тестування рівня знань англійської мови. Їм було запропоновано тестування розраховане на перевірку пасивних знань лексики та граматики англійської мови. Щоб результати тесту були максимально об’єктивними не рекомендувалося користуватись словниками та довідниками під час проходження тестування. Також був проведений відкритий безкоштовний тренінг дляя учнів 9 та 11 – х класів з підготовки до виконання письмової частини ДПА та ЗНО з англійської мови.

Упродовж Дня фільмів мовою оригіналу учні переглянули фільми мовою оригіналу. Учням 1-4 класів було запропоновано переглянути мультфільми англійською мовою «Пригоди Вінні Пуха», «Дональд Дак» та учням 5-7 класів – фільми та відео про Велику Британію та Лондон за допомогою яких, учні змогли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії та Північної Ірландії, побачити визначні місця країни, видатних письменників та поетів. Після перегляду учні поділилися своїми враженнями (Ghost Casper for kids Halloween party - YouTube).

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.