Ми перші!

2015-09-26

/Files/photogallery/1092/Изображение 099.jpg

12 вересня 2015 року в районі стартували змагання з футболу серед школярів на призи клубу «Шкіряний м’яч». Цього дня за перемогу боролися наші найстарші дівчата – 1998-2000 р. н. Напружено і непередбачувано пройшов цей турнір. За силами команди були майже одного рівня, тому кожен другий поєдинок завершився внічию. За крок до загальної перемоги були берестовецькі дівчата, однак не втримали переможного рахунку у зустрічі з нашими комарівськими дівчатами, пропустивши м’яч у свої ворота на останній хвилині гри. Цим подарунком миттєво скористалися гімназистки. Вигравши заключну гру у команди школи-інтернат вони і стали переможцями. Команда Берестовця за додатковими показниками обійшла у турнірній таблиці збірну команду Високого і Шаповалівки, яка стала третьою. На жаль нашим дівчатам цього дня не судилося поборотися за призові місця.

19 вересня 2015 року в Борзні пройшли районні змагання з футболу серед школярів на призи клубу «Шкіряний м’яч». За перемогу боролися дівчата – 2000-2002 р. н. У заключному поєдинку збірна команда Височанської та Шаповалівської здобула перемогу над нашими дівчатами і стала переможцем турніру. Комарівські дівчата – треті, а другу сходинку посіла команда гімназії ім. П.Куліша. Цього разу наша команда складалася з дівчат середньої школи та школи інтернат.

І, наостанок ,26 вересня 2015 року на районному стадіоні «Колос» пройшли районні фінальні змагання з футболу серед школярів на призи клубу «Шкіряний м»яч». Цього дня за перемогу боролися юнаки і дівчата 2003 р. н. і молодші. В змаганнях взяли участь по 4 юнацькі та дівочі команди.
В обох цих турнірах перемогу святкували наші школярі. Команди, які були складені із учнів Комарівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Комарівської ЗОШ-інтернат, здобули перемоги цілком заслужено і повезли у рідне село два пам’ятні кубки. Готували команди до змагань вчителі Олександр Куранда та Віктор Курінський.

Нагороди переможцям і призерам змагань вручив начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко.

Гравці та тренери команд щиро вдячні керівнику Борзнянської вілії УМК, депутату районної ради Миколі Федотовичу Пирковському за наданий автобус та футбольну форму для команди дівчат. Ця допомога дозволила обом командам перемогти заключного дня змагань.

Наводимо технічні результати змагань:


Дівчата

Ядути-Прачі

-

Гімназія

0-1

Комарівка

-

Борзна ЗОШ

1-0

Ядути-Прачі

-

Борзна ЗОШ

2-0

Комарівка

-

Гімназія

0-0

Ядути-Прачі

-

Комарівка

0-3

Борзна ЗОШ

-

Гімназія

0-2

Юнаки

Борзна ЗОШ

-

Комарівка

0-0

Гімназія

-

Ядути-Прачі

4-0

Борзна ЗОШ

-

Ядути-Прачі

3-0

Гімназія

-

Комарівка

0-3

Борзна ЗОШ

-

Гімназія

0-2

Ядути-Прачі

-

Комарівка

0-3

Кiлькiсть переглядiв: 374

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.