Олімпійський урок

2015-09-18

/Files/photogallery/1090/Изображение 002.jpg

Згідно наказу по школі від 05.09.2015 року № 71 «Про організацію Олімпійського тижня» в школі з 14.09.- 18.09.2015 року було проведено заходи до відзначення Дня фізичної культури та спорту.

В рамках Олімпійського тижня вчителями фізичної культури Курінським В.В., Курвндаю О.М. було організовано цикл заходів присвячених здобуткам українських спортсменів на внутрішніх та міжнародних аренах у минулому та вихованню підростаючої олімпійської молоді на майбутнє. В підготовці до проведення змагань, турнірів використовували програму з олімпійських видів спорту.

Спортивні змагання, Олімпійський урок, проведений серед учнів 5-11 класів з теми «Ми - майбутні олімпійці», тренінг «Олімпійські чемпіони України» познайомили учнів з історією Олімпійського руху, його ідеєю та принципами, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально. Учні середньої і старшої школи були залучені до пошукової роботи, результатом якої стала слайдова презентація «Історія Олімпійських ігор» .

До участі в проведенні Олімпійського тижня було залучено юних спортсменів Комарівського шкільного освітнього округу. Товариська гра з міні-футболу між командами шкіл-округу довела доцільність та перспективність даного виду спорту, як олімпійського.

Вчителі-предметники на уроках спрямовували роботу на вивчення азів Олімпійського руху. На уроках іноземної мови (учитель – Сацюк О.Г.) діти вивчали найуживаніші вирази з інших мов, розповідали про уславлених атлетів країн, де проходили Олімпійські ігри. Уроки історії (вчитель – Годун Б.Л.) та географії (вчитель - Залозна О.М.) допомогли учням визначити географічне положення країн, де проходили Олімпійські ігри. На уроках трудового навчання (учитель - Курінський В.В.) діти виготовляли макети паперових голубів, зразки медалей, подарунки переможцям. Вчителі початкових класів Набок С.О., Слоницька Л.О., Ющенко Т.А. організували виставку малюнків на спортивну тематику. Діти розробляли ескізи та виготовляли емблеми з різних видів спорту. На уроках фізичної культури (вчитель – Куранда О.М.) реалізовували навчальні, пізнавальні та виховні завдання, самостійно обирали форми та методичні прийоми роботи з проведеного заняття, враховували вікові та індивідуальні особливості дітей.

Під час проведення заходів панувала висока активність учнів, прагнення до перемоги.

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.