СПОРТИВНЕ СВЯТО

2015-06-28

/Files/photogallery/1080/IMG_20150628_153209.jpg

Цієї неділі Україна відзначала відразу два свята. Цього року 28 червня, окрім Дня Конституції, був привід привітати і всю українську молодь.

На гостину в Комарівку прибули команди Сиволожу та Оленівки. Місцевий стадіон став центром спортивного свята. У його програмі – змагання з футболу, волейболу, гирьового спорту, армреслінгу та перетягування канату. Гарний настрій глядачам забезпечували цікаві конкурси, переможці яких отримували призи.

Та все ж, головною дійовою особою свята став Його Величність Спорт. Негода не завадила палким вболівальникам насолоджуватись видовищними змаганнями, де пристрасті розгорялись не на жарт. Напруги не витримав навіть канат, на згадку залишившись в руках обох команд одночасно.

Перемогу на футбольному полі святкувала команда господарів. Волейбольний майданчик став щасливим для сиволозьців. Змагання з гирьового спорту виграв Павло Журавель, а в боротьбі на руках не було рівних Олександрові Суслу.

Грамоти та кубки з рук головного судді С.М.Іващенка стали відзнакою кращим спортсменам. Крім того, Сергій Миколайович відзначив дипломом Комарівку як найкращий населений пункт району щодо благоустрою спортивних об’єктів, а також вручив грамоту ветерану комарівського спорту Віктору Шилу.

Хотілось би подякувати за допомогу в організації цього свята М.Ф. Пирковському, депутату районної ради, директору філії УМК; М.С.Мойсеєнку, сільському голові; власникам місцевих крамниць; працівникам сільського Будинку культури.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.