Мистецтво квілінгу

2015-01-15

/Files/photogallery/1047/DSCN2038.JPG Наші роботи

На заняттях гуртка "Мистецтво квілінгу", під керівництвом учителя трудового навчання Курінської Т.П., діти знайомляться з видами паперу, історією виникнення мистецтва, вивчають базові форми, набувають навички виготовлення деталей і заготовок для створення композицій. На першому році занять вихованці вивчають більш прості елементи, створюють прості композиції і сувеніри. В подальшому роботи ускладнюються, стають досконалішими і вибагливішими. Це потребує значної праці і зусиль, але кінцевий результат порадує не лише гуртківців, а й їхніх близьких.

Ця робота надзвичайно цікава, вихованці працюють у дружньому колективі, вчаться допомагати один одному, стимулюють один одного. Це творча робота, що сприяє розвитку художнього мислення, фантазії і креативності, адже мистецтво квілінг не має меж. Це дозволяє створювати все нові й нові образи і форми.

Гуртківці мають можливість створювати тематичні композиції: до Нового року, Дня Валентина, 8 Березня, Великодня тощо.

Робота з папером корисна тим, що добре розвиває дрібну моторику рук, вчить розрізняти кольорову гамму і поєднувати кольори гармонічно.

В процесі роботи діти також вивчають низку елементів і іншого "паперового" мистецтва – орігамі. Це зокрема тематичні роботи, а також вивчення нових форм "об'ємного" орігамі.

Тож роботи не початий край, є можливість досконало опанувати ще такий юний в Україні вид творчості. Головне бажання і прагнення вдосконалити світ нехай дитячими, але такими неперевершеними мистецькими роботами.

Ласкаво просимо в дивовижний світ паперу і кольору!

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.